Video A cincea zi de proteste la Palatul Cotroceni s-a încheiat

Aproximativ două sute de persoane au fost prezente în faţa Palatului Cotroceni, astăzi, unde au organizat un protest, pentru a cincea zi consecutiv, pentru susţinerea Guvernului Grindeanu, oamenii solicitând demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

2337 afișări

UPDATE Câteva sute de persoane au protestat, joi, pentru a cincea zi consecutiv, în faţa Palatului Cotroceni, manifestaţia luând sfârşit în jurul orei 21.00.

Manifestanţii au scandat "Jos, jos, preşedintele ticălos!", "Vrem dreptate pentru ţara noastră!", "Iohannis, nu uita, România nu-i a ta!", "Zi de zi aici vom fi!", iar unii protestatari au venit cu pancarte cu mesaje precum "Iohannis gehen hause", "Iohannis, eşti o viperă, specie recent înrudită cu anaconda", "Iohannis, habsburgii tăi ne-au ţinut în iobagie. Tu vrei la fel?".

Unuia dintre protestatari i s-a făcut rău şi a fost luat cu ambulanţa.

Bulevardele Eroii Sanitari şi Gheorghe Marinescu au fost blocate parţial.

Este a cincea seară în care manifestaţia pro-guvernamentală a avut loc în faţa Palatului Cotroceni.

Miercuri seară, preşedintele Klaus Iohannis a coborât printre protestatarii care i-au cerut demisia, fiind huiduit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici