A fost publicată broşura de admitere în învăţământul liceal, profesional de stat şi dual pentru anul şcolar 2022-2023

Broşura de admitere în învăţământul liceal, învăţământul profesional de stat şi învăţământul dual pentru anul şcolar 2022-2023, în Capitală, a fost publicată, miercuri, pe site-ul Inspectoratului Şcolar al municipiului Bucureşti (IŞMB).

591 afișări
Imaginea articolului A fost publicată broşura de admitere în învăţământul liceal, profesional de stat şi dual pentru anul şcolar 2022-2023

Elevii şi părinţii pot folosi broşura de admitere în învăţământul liceal, învăţământul profesional de stat şi învăţământul dual pentru anul şcolar 2022-2023.

Absolvenţii clasei a VIII-a pot folosi documentul pentru a se orienta şi pentru a se decide unde vor urma cursurile din clasa a IX-a, potrivit IŞMB.

„Broşura cuprinde informaţii legate de admiterea în învăţământul liceal, învăţământul profesional de stat şi învăţământul dual şi reprezintă un ghid util atât pentru absolvenţii clasei a VIII-a, cât şi pentru părinţii acestora în vederea orientării şcolare pentru clasa a IX-a”, transmite IŞMB.

Această broşură este editată de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti prin Comisia de Admitere a Municipiului Bucureşti şi distribuită gratuit tuturor absolvenţilor clasei a VIII-a din anul şcolar 2021-2022.

Pe lângă versiunea tipărită a revistei, versiunea electronică a acesteia se poate descărca de pe site-ul http:// ismb.edu.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici