A furat o maşină care bloca o poartă. Autorul era beat criţă şi a susţinut că a încercat să dea o lecţie proprietarului

  • Un gălăţean beat criţă a furat o maşină
  • După ce a fost prins de poliţişti, el a susţinut că a încercat să-i dea o lecţie proprietarului
604 afișări
Imaginea articolului A furat o maşină care bloca o poartă. Autorul era beat criţă şi a susţinut că a încercat să dea o lecţie proprietarului

Incidentul ciudat s-a produs în comuna gălăţeană Smârdan. O femeie a sunat la Poliţie şi a anunţat că i-a dispărut autoutilitara parcată pe o stradă din comună. La puţin timp după sesizare, poliţiştii l-au prins pe bărbatul de 61 de ani care plecase cu maşina femeii. Acesta era băut bine şi le-a spus agenţilor că a vrut să ofere o lecţie femeii care îşi lăsase cheile în contact şi blocase cu maşina o poartă.

„Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan au fost sesizaţi de o femeie, de 41 de ani, din comuna Pechea, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras autoutilitara parcată pe o stradă din localitate. La scurt timp după sesizare, poliţiştii l-au identificat pe prezumtivul autor al furtului, un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Galaţi. Acesta le-a declarat poliţiştilor că autoutilitara era parcată în faţa porţii locuinţei fratelui său şi, deoarece avea portiera descuiată şi cheile în contact, a dorit să îi dea, în acest fel, o lecţie celui care o parcase acolo, sustrăgând-o şi circulând cu ea prin localitate. Bărbatul a prezentat valoarea de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea alcoolscopică”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Pentru isprava sa bărbatul s-a ales cu un dosar penal. El este cercetat  de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici