A înghiţit 16 pastile. Un student de 19 ani din Iaşi este în stare gravă după ce s-a tratat singur de viroză

Un tânăr în vârstă de 19 ani, este în stare gravă şi a fost transportat cu elicopterul SMURD, de la Spitalul din Iaşi, la Spitalul Fundeni din Bucureşti, după ce s-a tratat singur pentru o viroză şi a înghiţit 16 pastile de paracetamol.

3876 afișări
Imaginea articolului A înghiţit 16 pastile. Un student de 19 ani din Iaşi este în stare gravă după ce s-a tratat singur de viroză

Foto: Pexels

Potrivit Dianei Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD din cadrul Spitalului Judeţean „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, tânărul, care este student, a fost internat vineri noaptea la secţia ATI a spitalului.

El a înghiţit aproximativ 16 pastile de paracetamol pentru a se trata de viroză.

Ulterior starea lui s-a agravat şi a fost transferat la Spitalul Fundeni, cu insuficienţă hepatică fulminantă toxică.

Tânărul de 19 ani a fost transportat duminică la spitalul din Bucureşti cu elicopterul SMURD.

Taguri:
tânăr,
boală,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici