A murit cântăreţul şi actorul american Meat Loaf

Cântăreţul şi actorul american Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani, se arată într-un comunicat publicat pe pagina sa oficială de Facebook.

5798 afișări
Imaginea articolului A murit cântăreţul şi actorul american Meat Loaf

Sursa foto: Mediafax Foto/AFP

Pe numele real, Michael Lee Aday, interpretul a vândut peste 65 de milioane de albume în întreaga lume.

În declaraţie se spune: „Anunţăm cu inimile frânte că incomparabilul Meat Loaf s-a stins din viaţă în această seară, cu soţia sa Deborah alături. Fiicele Pearl şi Amanda şi prietenii apropiaţi au fost alături de el în ultimele 24 de ore".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici