A murit tatăl lui Jennifer Aniston, legenda serialului ”Days of Our Lives”

  • "Tată dulce ... Ai fost unul dintre cei mai frumoşi oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Te voi iubi până la sfârşitul timpurilor” - este mesajul cu care Jennifer Aniston se desparte de tatăl ei.
  • Actorul din serialul ”Days of Our Lives” a murit la 89 de ani.
1415 afișări
Imaginea articolului A murit tatăl lui Jennifer Aniston, legenda serialului ”Days of Our Lives”

Sursa foto: Instagram/Jennifer Aniston

Tatăl starului de la Hollywood avea 89 de ani.

Anunţul morţii a fost făcut chiar de actriţă pe Instagram.

„Tată dulce ... John Anthony Aniston', a scris Aniston sub o fotografie în care apare ea mică în braţele tatălui ei: „Ai fost unul dintre cei mai frumoşi oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai înălţat spre ceruri în pace - şi fără durere. Şi nu mai puţin pe 11/11! Întotdeauna ai avut o sincronizare perfectă. Acest număr va avea pentru totdeauna o semnificaţie şi mai mare pentru mine acum. Te voi iubi până la sfârşitul timpurilor”.

Decesul actorului a survenit pe 11 noiembrie, dar a fost anunţat abia acum.

În serialul care l-a făcut celebru în Statele Unite, John Aniston a jucat rolul lui Victor Kiriakis din 1985, conform People.

Bărbatul s-a născut în Creta, dar a venit în SUA împreună cu familia sa când avea doar doi ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici