A testat vigilenţa autorităţilor? Fata care alertase 112 că este sechestrată într-un loc din Bucureşti a fost găsită, dar şi-a schimbat afirmaţia că a fost în pericol

Apel tinerei de 16 ani, care a sunat la 112 vineri seara şi a spus că este sechestrată într-un apartament din Bucureşti, a fost fals, anunţă Poliţia Capitalei. Fata, din judeţul Constanţa, a declarat că nu a fost nicio clipă în pericol şi că totul a fost o farsă.

6152 afișări
Imaginea articolului A testat vigilenţa autorităţilor? Fata care alertase 112 că este sechestrată într-un loc din Bucureşti a fost găsită, dar şi-a schimbat afirmaţia că a fost în pericol

A testat vigilenţa autorităţilor. Fata care sunase la 112 şi alertase serviciul de urgenţă că este sechestrată în Bucureşti a minţit

În urma verificărilor de amploare şi căutărilor făcute de poliţiştii Capitalei, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, tânăra care a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrată într-un apartament din Bucureşti a fost găsită sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 02:00, într-o locuinţă din sectorul 6.

Adolescenta, în vârstă de 16 ani, din judeţul Constanţa, a declarat însă că nu s-a aflat în nicio clipă în pericol şi că totul fost o farsă.

Ea a fost dusă la sediul Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 6, unde a fost audiată.

"Precizăm că minora a furnizat pe durata convorbirilor telefonice cu operatorii 112 informaţii ce au fost verificate de poliţişti şi s-au dovedit ca fiind false", anunţă Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost declanşate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Taguri:
112,
căutare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici