A treia alertă de cod ROŞU într-o singură zi. Avertizare METEO pentru alte două judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, alte avertizări cod roşu pentru judeţele Vrancea şi Buzău, unde sunt prognozate ploi torenaţiale, grindină şi vijelii.

8324 afișări
Imaginea articolului A treia alertă de cod ROŞU într-o singură zi. Avertizare METEO pentru alte două judeţe

A treia alertă de cod ROŞU într-o singură zi. Avertizare METEO pentru alte două judeţe

Potrivit ANM, este cod roşu în localităţile Tătăranu, Ciorăşti şi Băleşti din judeţul Vrancea şi de Puieşti şi Vâlcelele, din judeţul Buzău.

Aici se vor semnala intensificări puternice ale vântului, grindină de medii şi posibil mari dimensiuni, averse torenţiale ce vor cumula 25...35 l/mp, frecvente descărcări electrice.

Avertizarea este valabilă până la ora 18.40.

Anterior, judeţele Hunedoara şi Timiş au fost sub atenţionare cod roşu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici