Absenţe inexplicabile în Bucureşti, la ultima proba scrisă de la BAC

397 de elevi au absentat, joi, în Capitală de la proba scrisă la alegere a profilului şi specializării din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat, potrivit unei informări a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

2251 afișări
Imaginea articolului Absenţe inexplicabile în Bucureşti, la ultima proba scrisă de la BAC

Absenţe masive la Bacalaureat în Bucureşti, la ultima proba scrisă, cea la alegere a profilului

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a informat, joi, că un număr de 397 de elevi au absentat, joi, în Capitală de la proba scrisă la alegere a profilului şi specializării din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat.

Pentru susţinerea probei, s-au înscris 13.924 de candidaţi, iar dintre aceştia au absentat 397.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti precizează că niciun candidat nu a fost eliminat.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 8 iulie, până la ora 12:00. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00-16:00.

Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 13 iulie.

Taguri:
elevi,
bucureşti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici