Accident cu 10 victime în Capitală după ce unui şofer microbuz i s-a făcut rău la volan

Zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, miercuri, după un accident între două microbuze, în Bucureşti, zona Gării Obor. Unul dintre şoferi a făcut un stop cardiac la volan.

2753 afișări
Imaginea articolului Accident cu 10 victime în Capitală după ce unui şofer microbuz i s-a făcut rău la volan

Accident cu 10 victime în Capitală după ce unui şofer microbuz i s-a făcut rău la volan

Accidentul rutier din zona Gării Obor s-a produs între două microbuze.

Primele date arată că şoferul unuia dintre microbuze, un bărbat în vârstă de 53 de ani, care se deplasa pe şoseaua Gării Obor dinspre strada Baicului, către Bulevardul Ferdinand I, când a ajuns în dreptul gării a pierdut controlul şi a intrat într-un alt microbuz oprit pe dreapta.

Din impact, microbuzul a fost proiectat în două maşini, de asemenea parcate.

Surse din cadrul anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că şoferul care a pierdut controlul a suferit un stop cardic în timp ce conducea.

În urma accidentului, zece persoane au fost rănite, între care şoferul microbuzului şi nouă pasageri din acest autovehicul.

Şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest de poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere, rezultatul fiind zero.

Se fac verificări pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.

Traficul rutier este îngreunat şi se desfăşoară alternativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici