Accident cu 5 victime între un microbuz cu muncitori şi un camion, pe DN 1A, în Braşov

Cinci persoane au fost rănite, vineri după-amiază, după ce un microbuz cu muncitori s-a ciocnit cu un camion care transporta apă minerală, pe DN 1A, în zona Babarunca din judeţul Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

443 afișări
Imaginea articolului Accident cu 5 victime între un microbuz cu muncitori şi un camion, pe DN 1A, în Braşov

Accident cu 5 victime între un microbuz cu muncitori şi un camion, pe DN 1A, în Braşov

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Braşov, accidentul s-a produs pe DN 1A, în zona Babarunca, la limită cu judeţul Prahova.

Din primele date reiese că şoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a ciocnit cu un camion.

Cinci persoane au fost rănite, dar deocamdată nu se ştie câte vor fi duse la spital.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Braşov, microbuzul transporta muncitori.

De asemenea, camionul era încărcat cu apă minerală.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici