Accident cu mai multe victime în Iaşi. Elicopterul SMURD este aşteptat la faţa locului

Două autoutilitare s-au ciocnit pe DN 2 Roman – Fălticeni, în zona localităţii Soci, judeţul Iaşi, iar în urma impactului au rezultat mai multe victime, potrivit Infotrafic. Elicopterul SMURD este aşteptat la faţa locului.

1810 afișări
Imaginea articolului Accident cu mai multe victime în Iaşi. Elicopterul SMURD este aşteptat la faţa locului

Accident cu mai multe victime în Iaşi. Elicopterul SMURD este aşteptat la faţa locului

Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră este întreruptă la această oră pe DN 2 Roman – Fălticeni, la kilometrul 368, în zona localităţii Soci, judeţul Iaşi, din cauza unui accident.

În urma coliziunii dintre două autoutilitare, au rezultat mai multe victime.

La faţa locului a fost solicitat elicopterul SMURD pentru preluarea unuia dintre răniţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici