ACCIDENT cu o ambulanţă, un TIR si două autoturisme, la Arad: Două persoane au fost rănite - FOTO

Două persoane au fost rănite, luni după-amiază, în urma unui accident care a avut loc pe DN 79 Arad-Oradea, la ieşirea din municipiul Arad, şi în care au fost implicate o ambulanţă, un TIR şi două autoturisme, în prezent traficul fiind blocat pe ambele sensuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1479 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT cu o ambulanţă, un TIR si două autoturisme, la Arad: Două persoane au fost rănite - FOTO

ACCIDENT cu o ambulanţă, un TIR si două autoturisme, la Arad: Două persoane au fost rănite (Imagine: ISU Arad)

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, traficul pe DN 79 Arad - Oradea este blocat în apropiere de municipiul Arad, în urma unui accident în care au fost implicate patru autovehicule, respectiv o ambulanţă, un TIR şi două autoturisme.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite, fiind preluate de un echipaj SMURD şi transportate la spital.

Conform poliţiştilor, TIR-ul trasporta produse electrocasnice, iar o parte din încărcătură - câteva maşini de spălat - a ajuns pe şosea. Ambulanţa implicată în accident este din judeţul Timiş.

Poliţiştii estimează că traficul în zonă va fi reluat în condiţii normale în jurul orei 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici