Accident cu PARAPANTA. Un turist din Ungaria, rănit grav după ce a căzut cu aparatul de zbor

Un parapantist din Ungaria a căzut, duminică, aproape de Odorheiu Secuiesc, şi a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul din Târgu Mureş, bărbatul fiind suspect că şi-a fracturat coloana vertebrală în zona Vârfului Rez, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1587 afișări
Imaginea articolului Accident cu PARAPANTA. Un turist din Ungaria, rănit grav după ce a căzut cu aparatul de zbor

Accident cu PARAPANTA. Un turist din Ungaria, rănit grav după ce a căzut cu aparatul de zbor

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că parapantistul a căzut în apropiere de Odorheiu Secuiesc, în zona Vârfului Rez.

„Echipajul SAJ cu medic a solicitat elicopterul SMURD, care va prelua bărbatul rănit, cu suspiciune de fractură de coloană vertebrală, conştient, cooperant, cetăţean maghiar, în vârstă de aproximativ 25 de ani şi il va transporta la Târgu Mureş”, Potrivit Alinei Ciubotariu

Urmează să se stabilească împrejurările în care a căzut bărbatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici