Accident cumplit în Braşov: O persoană a fost rănită, după ce un şofer beat s-a prăbuşit cu maşina de pe un pod

Un şofer beat, în vârstă de 24 de ani, a lovit duminică dimineaţa un cap de pod şi apoi s-a prăbuşit cu maşina de la o înălţime de trei metri. În urma accidentului produs pe Centura Braşovului a fost rănit un tânăr în vârstă de 20 de ani, pasager în maşină.

216 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit în Braşov: O persoană a fost rănită, după ce un şofer beat s-a prăbuşit cu maşina de pe un pod

Accident cumplit în Braşov: O persoană a fost rănită, după ce un şofer beat s-a prăbuşit cu maşina de pe un pod

Potrivit IPJ Braşov, accidentul s-a produs duminică dimineaţa pe Centura Braşovului.

Un şofer în vârstă de 24 ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit un cap de pod, iar apoi a căzut cu maşina de la o înălţime de aproximativ trei metri.

În urma impactului a fost rănit un tânăr în vârstă de 20 ani, pasager în maşină, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La testarea şoferului pentru consum de alcool, în aerul expirat rezultatul a fost 0.71 mg\l alcool pur, iar acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal.

Taguri:
accident,
maşină,
pod

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici