Video Accident cumplit în Constanţa: Trei persoane au murit, în urma unei pătrunderi pe contrasens

Trei persoane au murit, duminică dimineaţa, iar alte patru au suferit răni grave, în urma unui accident produs pe DN22, în apropiere de localitatea Lumina, judeţul Constanţa. Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră este blocată în zonă pe ambele sensuri.

5214 afișări

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc duminică dimineaţă pe DN 22 Constanţa-Tulcea, în apropiere de localitatea Lumina, judeţul Constanţa. În accident au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 22 Constanţa-Tulcea, în apropiere de localitatea Lumina, judeţul Constanţa, s-a produs o coliziune frontală între un autoturism şi o autoutilitară, pe fondul unei pătrunderi pe contrasens”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

În urma impactului, trei persoane au decedat, iar alte patru au suferit leziuni multiple, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare.

Poliţiştii anunţă că traficul rutier este blocat în zonă pe ambele sensuri de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici