Accident cumplit în Mureş: Un bărbat a murit, iar alte două femei rănite au fost transportate la spital/ Traficul rutier, blocat

Bărbatul care conducea una dintre maşinile implicate în accidentul produs miercuri, în judeţul Mureş, a murit, iar două femei, pasagere în aceeaşi maşină, au fost transportate la spital.

526 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit în Mureş: Un bărbat a murit, iar alte două femei rănite au fost transportate la spital/ Traficul rutier, blocat

Mureş: Cinci răniţi, dintre care trei în stare gravă, după impactul între două maşini şi un camion

UPDATE Una dintre victimele accidentului din Mureş a murit. Două femei rănite, transportate la spital

IPJ Mureş a anunţat, miercuri, că un bărbat care conducea una dintre maşinile implicate în accidentul rutier produs pe DN13 E60, între localităţile Albeşti şi Vânători, a murit, iar două femei rănite în urma impactului, au fost transpoertate la spital.

Poliţiştii au stabili că şoferul, care conducea o maşină înmatriculată în judeţul Buzău, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, moment în care a acroşat partea laterală stângă a unui autocamion înmatriculat în judeţul Mureş, care se deplasa în aceeaşi direcţie, fiind ulterior proiectat într-un alt autoturism care se deplasa din sensul opus, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

„Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului înmatriculat în judeţul Buzău, precum şi vătămarea corporală a altor două persoane de sex feminin, pasagere în autoturismul condus de acesta, care au fost transportate la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Emanuela Rugină, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş.

Potrivit poliţiştilor, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul depăşirii neregulamentare.

În cauză se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.

Potrivit ISU Mureş, accidentul a avut loc miercuri pe tronsonul de drum dintre localităţile Albeşti şi Vânători.

În urma impactului dintre două maşini şi un camion au fost rănite cinci persoane, trei dintre acestea fiind încarcerate şi în stare gravă.

Pompierii au intervenit cu un echipaj de descarcerare.

S-a cerut intervenţia unui elicopter SMURD.

Taguri:
accident,
rănit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici