Accident cumplit în Sibiu: Doi tineri au murit, iar alţi doi au fost răniţi

Doi tineri, ambii de 23 de ani, au murit, iar alţi doi au fost răniţi, în urma unui accident produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DN14, în zona localităţii Laslea, judeţul Sibiu.

649 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit în Sibiu: Doi tineri au murit, iar alţi doi au fost răniţi

Doi tineri au murit într-un accident produs pe DN14, în judeţul Sibiu

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DN 14, la kilometrul 80, în zona localităţii Laslea. Poliţiştii susţin că şoferul unei maşini care mergea spre Sighişoara a intrat pe contrasens şi s-a lovit de o altă maşină care venea din sens opus.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Sibiu au anunţat că, la sosirea echipajelor la faţa locului, doi tineri, se pare soţ şi soţie, ambii de 23 de ani, din judeţul Mureş, au fost găsiţi decedaţi.

Alţi doi tineri aflaţi în cealaltă maşină implicată în accident au fost răniţi. Este vorba de un bărbat de 25 de ani, din Mureş, care prezenta un traumatism toracic şi suspiciune de fractură la piciorul drept, şi de un alt rânăr de 24 de ani, tot din Mureş, care a suferit o fractură de bazin.

Victimele au fost preluate de echipajele SAJ şi SMURD sosite de la Sighişoara şi au fost transportate la UPU Târgu Mureş.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici