Accident cumplit în Vrancea: Doi biciclişti, soţ şi soţie, morţi după ce o maşină a vrut să îi depăşească

Doi biciclişti, soţ şi soţie, au murit, marţi dimineaţa, după ce au fost loviţi de o maşină, la intrarea în comuna Năneşti, judeţul Vrancea. Accidentul s-a produs când şoferul a vrut să îi depăşească pe cei doi biciclişti, acroşându-i, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6039 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit în Vrancea: Doi biciclişti, soţ şi soţie, morţi după ce o maşină a vrut să îi depăşească

Accident cumplit în Vrancea: Doi biciclişti, soţ şi soţie, morţi după ce o maşină a vrut să îi depăşească

La volanul maşinii care a provocat accidentul se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Câmpuri. Potrivit poliţiştilor, acesta conducea un autoturism pe DN 23, pe direcţia Măicăneşti - Focşani, iar la 300 de metri distanţă de indicatorul de intrare în localitatea Năneşti, a acroşat cu partea dreaptă faţă doi biciclişti care circulau pe aceeaşi direcţie.

Se pare că în momentul în care şoferul a vrut să-i depăşească, bicicliştii au pătruns pe mijlocul şoselei cu intenţia de a traversa.

Accidentul a fost anunţat la 112 de o femeie, martor al accidentului.

Echipajele SMURD şi de la Ambulanţă au sosit la faţa locului, dar nu au mai putut face nimic pentru victime. Poliţiştii fac cercetări, iar şoferul fa fi testat pentru consumul de alcool.

Cei doi biciclişti sunt o femeie de 47 de ani şi un bărbat de 52 de ani, soţ şi soţie, din comuna Măicăneşti, judeţul Vrancea.

Taguri:
biciclist,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici