Accident cumplit: Un copil de trei ani a murit după ce a fost lovit de o maşină

Un copil de trei ani a murit la spital, după ce, duminică după-amiaza, a fost lovit de o maşină în localitatea Ponorâta, judeţul Maramureş.

347 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit: Un copil de trei ani a murit după ce a fost lovit de o maşină

Un copil de trei ani a murit după ce a fost lovit de o maşină

Potrivit primelor informaţii ale IPJ Maramureş, copilul în vârstă de trei ani ar fi fost rănit după ce a fost acroşat de un autoturism.

„Echipa de cercetare este la faţa locului şi desfăşoară verificări pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Din primele informaţii se pare că minorul ar fi fost rănit după ce a fost acrosat de un autoturism, şoferul l-ar fi transportat la Spitalul din Târgu Lăpuş, unde a decedat”, a transmis Poliţia Maramureş.

Şoferul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici