Accident de microbuz în Teleorman. Patru persoane, TRANSPORTATE la spital

Bilanţul final al accidentului pe DN6, în zona localităţii Bujoreni din judeţul Teleorman, unde un microbuz în care se aflau 8 persoane s-a răsturnat, arată că patru persoane au fost transportate la spital, potrivit IGSU.

626 afișări
Imaginea articolului Accident de microbuz în Teleorman. Patru persoane, TRANSPORTATE la spital

Accident de microbuz în Teleorman. Patru persoane, TRANSPORTATE la spital

Un microbuz în care se aflau 8 persoane s-a răsturnat, vineri dimineaţă, pe DN6, în zona localităţii Bujoreni din judeţul Teleorman.

Întrucât primele informaţii indicau mai multe persoane implicate, dintre care două încarcerate, la nivelul judeţului autorităţile au intrat în alertă.

În microbuz se aflau 8 persoane, respectiv şapte bărbaţi şi o femeie.

Dintre acestea, patru au fost rănite şi transportate la Spitalul din Alexandria.

Toate persoanele implicate sunt conştiente.

Au intervenit trei autospeciale complexe de stingere, una de descarcerare, trei ambulanţe SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi şase echipaje mediale SAJ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, la locul accidentului a rămas o autospecială de stingere pentru sablare carosabil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici