Accident de muncă la combinatul Azomureş. Doi muncitori, la spital cu arsuri

Doi muncitori de la combinatul de îngrăşăminte chimice Azomureş din Târgu Mureş au ajuns la spital cu arsuri, joi după-amiază, conducerea unităţii deschizând o anchetă pentru a stabili cauzele producerii incidentului.

428 afișări
Imaginea articolului Accident de muncă la combinatul Azomureş. Doi muncitori, la spital cu arsuri

Accident de muncă la combinatul Azomureş. Doi muncitori, la spital cu arsuri (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al combinatului Azomureş, Ovidiu Maior, cei doi muncitori sunt angajaţi cu experienţă, conducerea unităţii deschizând o anchetă în legătură cu acest incident.

"Incidentul s-a produs la secţia Amoniac III din Azomureş, iar în urma lui, doi colegi au suferit arsuri. Au fost preluaţi de ambulanţe SMURD şi transportaţi la Clinica de Chirurgie Plastică a Spitalului Clinic Judeţean. Din câte am înţeles de la colegii noştri care i-au vizitat, ambii sunt stabili în prezent, dar unul dintre ei e în stare mai gravă. Nu le e pusă viaţa în pericol. Noi investigăm cauzele producerii incidentului", a declarat Maior.

El nu a putut preciza cauza producerii incidentului.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean Târgu Mureş au precizat, într-un comunicat de presă, că pacienţii internaţi la Clinica de Chirurgie Plastică au 55, respectiv 52 de ani şi au arsuri de gradele I-III.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici