Accident de muncă pe şantierul de la Arena Naţională

Un bărbat care lucra pe şantierul de la Arena Naţională a fost dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca, miercuri după-amiază, după ce a căzut într-un canal, acesta având o rană cu hemoragie masivă, a declarat echipajul medical de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov care a ajuns la faţa locului.

464 afișări
Imaginea articolului Accident de muncă pe şantierul de la Arena Naţională

Accident de muncă pe şantierul de la Arena Naţională (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Floreasca, fiind internat în Clinica de chirurgie plastică.

Inspectorul general al ITM Bucureşti, Constantin Bujor, a declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul era şef de şantier.

Bujor a precizat că o echipă a ITM Bucureşti verifică circumstanţele producerii accidentului.

Victima ar fi căzut de la o înălţime de aproximativ doi metri, iar în cădere s-a lovit de un obiect, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Aceasta a precizat că la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Secţiei 9 Poliţie şi că se fac cercetări pentru a stabili circumstanţele accidentului de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici