Accident de muncă: Un miner se află în comă, după ce a fost surprins de o surpare la Mina Vulcan

Un miner de la Exploatarea Minieră Vulcan este în comă, după ce a fost surprins, miercuri, de o surpare de siloz. Tânărul de 30 de ani a fost transportat la spitalul din Petroşani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

345 afișări
Imaginea articolului Accident de muncă: Un miner se află în comă, după ce a fost surprins de o surpare la Mina Vulcan

Accident de muncă la Mina Vulcan: miner în comă, surprins de o surpare de siloz

Purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara, Sorin Istrate, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că minerul a fost surprins de o surpare în silozul în care făcea curăţenie.

„Silozul era la suprafaţă, minerul are 30 de ani, lucra de trei ani ca miner salvator. A fost resuscitat. Este, în acest moment, transportat la spital, la Petroşani. Sperăm să nu se agraveze, deocamdată este un eveniment cu incapacitate temporară de muncă pe care îl va cerceta angajatorul, Complexul Energetic Hunedoara”, a spus Sorin Istrate.

Medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, a declarat, la rândul său, că tânărule ste în comă profundă, după ce a suferit multiple traumatisme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici