Accident de vânătoare în România. Un bărbat a fost împuşcat în cap

Un bărbat a fost împuşcat vineri în zona capului în timpul unei partide de vânătoare într-o pădure din zona localităţii Remetea din judeţul Bihor.

701 afișări
Imaginea articolului Accident de vânătoare în România. Un bărbat a fost împuşcat în cap

Accident de vânătoare în România. Un bărbat a fost împuşcat în cap

Potrivit IPJ Bihor, poliţiştii din Beiuş au fost sesizaţi vineri cu privire la faptul că într-o pădure din zona localităţii Remetea a avut loc un accident de vânătoare, în timpul căruia un bărbat a fost împuşcat în zona capului.

Victima a fost preluată cu un elicopter şi a fost transportată la un spital din Oradea, unde urmează să fie supusă unei operaţii.

Poliţiştii din Beiuş şi cei din Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Bihor sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici