Accident din cauza inconştienţei. Patru morţi şi doi răniţi, după o manevră greşită a unuia dintre şoferi

Patru persoane au murit şi două au fost rănite după impactul dintre două maşini care a avut loc, duminică, între localităţile Bălţaţi şi Târgu Frumos din judeţul Iaşi.

8174 afișări
Imaginea articolului Accident din cauza inconştienţei. Patru morţi şi doi răniţi, după o manevră greşită a unuia dintre şoferi

Accident din cauza inconştienţei. Patru morţi şi doi răniţi, după o manevră greşită

Potrivit IPJ Iaşi în urma impactului dintre două maşini au fost rănite şase persoane, dintre care patru au murit.

Accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi ar fi vrut să întoarcă maşina şi a fost lovit de alt autoturism.

„Potrivit primelor informaţii, unul dintre şoferi ar fi efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere şi ar fi fost lovit de o maşină care circula regulamentar", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

La accident au intervenit şi pompierii din Iaşi, care au fost anunţaţi că într-una dintre maşini au rămas încarcerate patru persoane, iar în cealaltă se află două persoane rănite, dar conştiente.

Cele patru persoane încarcerate, doi bărbaţi şi două femei, au murit în urma impactului.

Potrvit purtătorului de cuvânt al ISU Iaşi, mr Silivia Bolohan, la intervenţie au fost trimise un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor, două ambulanţe şi o autospecială ISU de descarcerare.

Taguri:
accident,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici