Accident fatal în Gorj. O fată de 11 ani, aflată pe bicicletă, şi-a pierdut viaţa în urma impactului

  • Accidentul s-a produs pe DN 66, în comuna Plopşoru
  • O fetiţă aflată pe bicicletă a murit, după ce a fost lovit de o maşină
  • Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă
1424 afișări
Imaginea articolului Accident fatal în Gorj. O fată de 11 ani, aflată pe bicicletă, şi-a pierdut viaţa în urma impactului

Accident fatal în Gorj. O fetiţă, aflată pe bicicletă, şi-a pierdut viaţa în urma impactului

O fetiţă de 11 ani, din judeţul Gorj, a murit, miercuri, după ce a fost lovită în plin de o maşină. Accidentul s-a produs pe DN 66, în comuna Plopşoru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informaţii, victima se afla, miercuri, pe o bicicletă şi a încercat să traverseze un drum naţional, în comuna Plopşoru, fără să se asigure. Aceasta a fost transportată în stare gravă la spital, iar la scurt timp a decedat.

"Accidentul a avut loc pe DN 66, în Olari, comuna Plopşoru. S-a soldat cu vătămarea corporală a unei minore de 11 ani, care fiind nesupravegheată, s-a angajat în traversarea drumului, cu bicicleta, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Din păcate, fetiţa a decedat. Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Poliţiştii continuă cercetările, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici