Accident feroviar în Timiş: o persoană rănită după ce un tren de călători a lovit o maşină

O persoană a fost rănită, joi, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren de călători, care circula pe ruta Giarmata Mare – Timişoara, traficul rutier şi feroviar fiind blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

339 afișări
Imaginea articolului Accident feroviar în Timiş: o persoană rănită după ce un tren de călători a lovit o maşină

Accident feroviar în Timiş: o persoană rănită după ce un tren de călători a lovit o maşină

Accidentul feroviar a avut loc, joi, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Giarmata Vii, judeţul Timiş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, un tren Regio, care se deplasa pe ruta Giarmata Mare – Timişoara, a lovit o maşină în care se afla doar şoferul.

În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l scoate din maşină. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conştient.

În tren se aflau şase persoane, dintre care trei călători, iar niciuna nu a fost rănită.

“S-a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare şi opt subofiţeri, o ambulanţă”, au arătat reprezentanţii ISU Timiş.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul feroviar şi rutier este blocat în zona producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici