ACCIDENT FEROVIAR: Trafic blocat în Timiş după ce un tren a lovit o maşină lângă Timişoara

Circulaţia trenurilor este blocată între Timişoara Nord şi Cărpiniş, judeţul Timiş, din cauza unui accident care a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată de la Săcălaz, aflată lângă Timişoara. Un tren a lovit o maşină, şoferul fiind rănit.

805 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT FEROVIAR: Trafic blocat în Timiş după ce un tren a lovit o maşină lângă Timişoara

ACCIDENT FEROVIAR: Trafic blocat în Timiş după ce un tren a lovit o maşină lângă Timişoara

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, un tânăr în vârstă de 24 de ani care conducea pe un drum agricol nu a respectat semnificaţia indicatorului ”oprire” la trecerea la nivel cu calea ferată din Săcălaz, fiind lovit de trenul care circula pe ruta Timişoara-Jimbolia.

În urma impactului, tânăr a fost rănit.

Potrivit purtătorului de cuvânt CFR, Oana Brânzan, secţia afectată este administrată de un gestionar privat, iar transportul călătorilor este făcut tot de un operator privat.

”Din datele transmise la dispecerat, traficul feroviar între Timişoara Nord şi Cărpiniş este întrerupt la această oră, reprezentanţii Poliţiei fiind deja la faţa locului pentru probe şi măsurători. Este afectat doar graficul de circulaţie al trenului privat 16273, care circula în relaţia Timişoara Nord - Jimbolia”, a spus Oana Brânzan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici