Video ACCIDENT grav pe breteaua de ieşire pe A1: Un autocar cu 33 de persoane s-a răsturnat. 26 de răniţi au fost transportaţi la spitalul judeţean, 6 la spitalul militar/ Unul dintre răniţi, în stare critică | FOTO, VIDEO

Un autocar în care se aflau 33 de persoane s-a răsturnat pe breteaua de ieşire de pe autostrada A1 Sibiu - Sebeş către aeroportul internaţional Sibiu, o persoană suferind leziuni grave, iar alte treisprezece, leziuni uşoare, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

3549 afișări

Accidentul a avut loc în jurul orei 06.05, pe breteaua de ieşire de pe A1 Sibiu - Sebeş către aeroportul internaţional Sibiu, în judeţul Sibiu.

Un autocar în care se aflau 33 de persoane s-a răsturnat în decor, iar potrivit primelor informaţii, o persoană a suferit leziuni grave, iar alte treisprezece, leziuni uşoare.

"Victimele vor fi transportate la spitalele din municipiul Sibiu, care au fost anunţate: 26 de persoane la spitalul judeţean, 6 persoane rănite la spitalul militar. Au fost 33 de persoane în autobuz", a declarat Cristina Criveanu, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Porivit reprezentanţilor Poliţiei Sibiu, şoferul unui autobuz, care efectua o cursă regulată pentru o societate, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara carosabilului. Mai multe persoane primesc îngrijiri la faţa locului, fiind conştiente.

Traficul este îngreunat în zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici