Accident grav cu multiple victime. Două microbuze cu pasageri, implicate pe DN 79 într-o coliziune violentă

Şapte persoane au fost rănite, duminică seara, după impactul dintre două microbuze, pe DN 79 la ieşirea din Chişineu Cris spre Arad. Traficul rutier în zonă este blocat.

1601 afișări
Imaginea articolului Accident grav cu multiple victime. Două microbuze cu pasageri, implicate pe DN 79 într-o coliziune violentă

Două microbuze implicate în accident pe DN 79, la ieşirea din Chişineu Criş spre Arad. Şapte victime

Potrivit ISU Arad, accidentul s-a produs pe DN 79, la ieşirea din Chişineu Criş spre Arad, între două microbuze.

Şapte persoane au fost rănite, iar două dintre ele au fost preluate de ambulanţe SAJ şi SMURD pentru a fi duse la spital.

Celelalte victime primesc ajutor medical la locul accidentului.

Drumul Naţional 79, în zona producerii accidentului, este blocat pe ambele sensuri.

Poliţiştii rutieri dac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici