Accident grav. Doi morţi şi trei răniţi grav în urma impactului dintre două maşini, în Vâlcea

Două persoane au murit şi trei sunt rănite grav în urma unui accident care a avut loc marţi dimineaţa, pe DN 67, între Râmnicu-Vâlcea şi Horezu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1244 afișări
Imaginea articolului Accident grav. Doi morţi şi trei răniţi grav în urma impactului dintre două maşini, în Vâlcea

Accident grav. Doi morţi şi trei răniţi grav în urma impactului dintre două maşini, în Vâlcea

Potrivit ISU Vâlcea, în urma accidentului dintre Râmnicu-Vâlcea şi Horezu două persoane au murit şi trei sunt rănite grav.

„Accidentul s-a produs între un autoturism şi o dubă. Victime sunt cinci adulţi. Din nefericire, două persoane sunt decedate şi celelalte în stare gravă”, arată ISU Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ, Vâlcea Sandra Dăscălete, a afirmat că duba ar fi pătruns pe contrasens, într-o curbă, şi ar fi lovit frontal un autoturism.

„Este un accident rutier grav, cu două persoane decedate. Sunt implicate o dubiţă si un autoturism. Duba se deplasa pe sensul Râmnicu Vâlcea - Horezu, iar autoturismul către Râmnicu Vâlcea. Se pare că dubiţa ar fi pătruns pe contrasens într-o curbă. Coliziunea a fost frontală” a declarat reprezentantul IPJ Vâlcea.

În urma accidentului rutier, drumul naţional 67 este blocat, pemtru intervenţia echipajelor de prim-ajutor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici