ACCIDENT GRAV: Douăzeci şi şase de muncitori, răniţi după ce şoferul a pierdut controlul maşinii în care se aflau

Douăzeci şi şase de muncitori au fost răniţi, din care trei grav, într-un accident petrecut în Caransebeş, după ce şoferul autobuzului în care se aflau a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a ciocnit cu un autoturism şi apoi a intrat într-un stâlp.

2308 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV: Douăzeci şi şase de muncitori, răniţi după ce şoferul a pierdut controlul maşinii în care se aflau

ACCIDENT GRAV: Douăzeci şi şase de muncitori, răniţi după ce şoferul a pierdut controlul maşinii în care se aflau

Potrivit şefului Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Caraş- Severin, Dan Borţiş, accidentul de circulaţie s-a petrecut joi seară, în jurul orei 22.30, în prezent poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Am fost sesizaţi la numărul de urgenţe 112 că şoferul unui autobuz cu muncitori care se îndrepta spre centru a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, apoi cu un stâlp de electricitate”, a declarat Dan Borţiş.

Conform sursei citate, în urma accidentului, 23 de persoane au fost rănite uşor, iar alte trei au fost grav rănite, toţi răniţii fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Municipal Caransebeş. Unul dintre cei răniţi grav a fost transportat, în cursul nopţii de joi spre vineri, Spitalul Judeţean din Timişoara.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului şi au deschis dosar penal pe numele şoferului vinovat pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici