Video Accident grav în apropiere de Costineşti: Trei persoane au fost rănite, un tânăr de 17 ani fiind în comă

Trei persoane au fost rănite, un tânăr în vârstă de 17 ani fiind în comă, în urma unui accident rutier produs, joi, în apropiere de staţiunea Costineşti, în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism cu volan pe dreapta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4950 afișări

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs pe DN39, în zona intersecţiei cu DC6, care duce către staţiunea Costineşti, din cauza neacordării de prioritate.

„Autoutilitara, înmatriculata în judeţul Tulcea, nu a acordat prioritate la ieşire în DN39 şi a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în judeţul Bacău. Autoturismul are volan pe partea dreapta”, spun sursele citate.

În urma impactului, trei persoane din autoturism au fost rănite, un tânăr în vârstă de 17 ani, aflat în faţă, pe scaunul din dreapta, fiind în stare foarte gravă. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, care l-a preluat pe tânăr, care este în comă, pentru a-l transporta la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

De asemenea, la faţa locului a ajuns şi o autospecială cu modul de descarcerare de la ISU Dobrogea, şoferul autoturismul fiind prins în maşina distrusă. El s-a ales cu leziuni la picioare, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Momentan, în zonă, circulaţia rutieră între Constanţa şi Mangalia se desfăşoară pe câte o bandă, în ambele sensuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici