Accident grav în Bacău: Cinci persoane au fost rănite, după ce o maşină s-a răsturnat. Şoferul ar fi adormit la volan

Cinci persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, luni, pe DN 11 Bacău – Oneşti, în zona localităţii Sănduleni, judeţul Bacău. Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că şoferul ar fi adormit la volan.

940 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Bacău: Cinci persoane au fost rănite, după ce o maşină s-a răsturnat. Şoferul ar fi adormit la volan

Accident grav în Bacău: Cinci persoane au fost rănite, după ce o maşină s-a răsturnat. Şoferul ar fi adormit la volan

​Potrivit IPJ Bacău şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a lovit un podeţ şi apoi maşina s-a răsturnat.

„Un conducător auto de 60 de ani, din judeţul Braşov, care circula pe DN 11, din direcţia Bacău, către Oneşti, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, s-a izbit de un podeţ şi s-a răsturnat. Din impact au rezultat cinci victime, respectiv conducătorul auto şi patru pasageri din autoturism”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Potrivit acesteia, din primele cercetări s-a stabilit că accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii şoferului, care ar fi adormit la volan.

Toate cele cinci victime au fost transportate la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Taguri:
accident,
rănit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici