ACCIDENT GRAV în Băicoi: 19 persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR. Unei femei i-a fost amputat braţul

Nouă persoane dintre cele 19 rănite în accidentul produs, marţi seară, în oraşul Băicoi, judeţul Prahova, au rămas internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, între acestea fiind o femeie căreia i-a fost amputat braţul stâng, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7697 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV în Băicoi: 19 persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR. Unei femei i-a fost amputat braţul

ACCIDENT GRAV în Băicoi: 19 persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)


Nouă dintre cele 19 persoane rănite în accidentul rutier produs, marţi seară, în oraşul Băicoi au rămas internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, medicul Andrei Ilinca.

Şase dintre răniţi sunt internaţi la Secţia de chirurgie plastică şi câte unul în secţiile de chirurgie generală, ortopedie şi ORL, majoritatea având traumatisme la cap, trunchi şi membrele superioare.

Printre răniţi se află o femeie în vârstă de 36 de ani, care a ajuns la spital cu ambulanţa şi căreia medicii de la primiri urgenţe îi puseseră diagnosticul "amputaţie braţ stâng cvasitotală". Iniţial, în urma primelor evaluări medicale la locul accidentului, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova anunţau că doi dintre răniţi au suferit amputaţii, însă medicii din spital au fost nevoiţi să amputeze braţul doar în cazul femeii de 36 de ani.

Ceilalţi zece răniţi duşi la spital marţi seară nu au rămas internaţi.

Conform unor surse oficiale, microbuzul cu o capacitate de 28 de locuri transporta muncitori, abia plecase din cartierul Dâmbu al oraşului Băicoi şi se îndrepta către localitatea Floreşti.

Accidentul a avut loc, marţi seară, pe strada Republicii din Băicoi, după ce microbuzul a fost lovit de un TIR care ieşea de pe o stradă secundară.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, colonelul Nicolae Popescu, spunea că, în urma accidentului, 19 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti, precizând că alţi şapte pasageri din microbuz au refuzat să fie duşi la spital.

Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici