Video Accident grav în Cluj: Şase persoane rănite, după ce o ambulanţă a fost lovită de un taxi / O adolescentă de 19 ani este în stare gravă

Şase persoane au fost rănite în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident în Cluj-Napoca în care a fost implicată şi o ambulanţă. Potrivit poliţiştilor, ambulanţa intrată într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului a fost lovită de un taxi.

3874 afișări

Poliţiştii clujeni spun că şoferul ambulanţei, un bărbat de 43 de ani din Dej, a intrat într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Ambulanţa a fost lovită de un taxi care circula regulamentar pe culoarea verde şi care era condus de un bărbat de 37 de ani din Cluj-Napoca.

În urma impactului, şase persoane au fost rănite.

Pasagera din taxi, o tânără de 19 ani, se află în stare gravă.

De asemenea, în ambulanţă erau 4 persoane: un pacient, un medic, un asistent medical şi şoferul.

Ştirea iniţială

Şase persoane au fost rănite în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident în Cluj-Napica în care a fost implicată şi o ambulanţă.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Avram Iancu afirmă că două autospeciale şi cinci ambulanţe SMURD şi SAJ au intervenit la un accident rutier petrecut în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit o ambulanţă răsturnată pe partea laterală, cu pacientul pe care îl transporta prins înăuntru, şi un alt autoturism avariat, în care erau prinse alte două persoane.

Pompierii au scos cele trei persoane.

În total au fost consultate de către echipajele medicale şase persoane, din cele două vehicule, care apoi au fost transportate la spital în stare de conştienţă.

Taguri:
ambulanţă,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici