Accident grav în Cluj: Trei persoane, între care un copil de 6 ani, au murit

Trei persoane, între care un copil de 6 ani, au murit, miercuri, pe Drumul Naţional 1 E60, după ce o maşină a lovit un camion, între localităţile Morlaca şi Hodiş. Un băiat de 10 ani a fost dus la spital.

298 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Cluj: Trei persoane, între care un copil de 6 ani, au murit

Accident grav în Cluj: Trei persoane, între care un copil de 6 ani, au murit

Potrivit Poliţiei Cluj, accidentul s-a produs pe DN1 E60, la intersecţia cu DC 126, între localităţile Morlaca şi Hodiş.

„Din datele primite de la faţa locului, în evenimentul rutier a fost implicat un ansamblu de vehicule şi un autoturism. Autoturismul care se deplasa în direcţia Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu un camion care circula pe sensul opus”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Cluj.

În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane.

Potrivit ISU Cluj, doi adulţi au fost găsiţi în maşină, încarceraţi, cu traumatisme incompatibile cu viaţa, iar în afara maşinii erau doi copii, dintre care o fetiţă de 6 ani era decedată. Un băiat de 10 ani, stabil hemodinamic, a fost consultat la faţa locului şi a fost transportat la spital de către un echipaj al Ambulanţei.

Traficul în zona producerii accidentului este blocat la ora transmiterii ştirii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici