Accident grav în Constanţa. Un taxi a luat foc în urma impactului cu un microbuz în care erau zece pasageri

Un taximetru a luat foc, joi, în Constanţa, în urma coliziunii cu un microbuz în care se aflau zece pasageri. Şoferul autoturismului a avut nevoie de îngrijiri medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1302 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Constanţa. Un taxi a luat foc în urma impactului cu un microbuz în care erau zece pasageri

Accident grav în Constanţa. Un taximetru a luat foc în urma impactului cu un microbuz în care erau zece pasageri

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, accidentul s-a petrecut pe DN2A, la ieşirea din Constanţa către cartierul Palazu Mare. Un microbuz în care se aflau circa zece călători şi un taximetru în care era numai şoferul s-au ciocnit, iar autoturismul a luat foc.

La faţa locului au intervenit patru pompieri, cu o autospecială de stingere din punctul temporar Ovidiu, focul fiind stins în scurt timp.

Şoferul, precum şi pasagerii din microbuz au scăpat nevătămaţi, fiind preluaţi de alt mijloc de transport în comun.

Şoferul taximetrului, în vârstă de 59 de ani, a suferit un traumatism de coloană cervicală şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Constanţa.

Poliţiştii rutieri cercetează acum împrejurările în care s-a petrecut accidentul şi cine se face vinovat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici