Accident grav în Dolj: Două persoane au murit, iar alte trei au fost transportate la spital

Două persoane au murit şi alte trei au fost transportate în stare gravă la spitalul din Craiova, în urma accidentului produs joi, din localitatea Vârvoru de Jos, maşina în care se aflau lovind un copac.

652 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Dolj: Două persoane au murit, iar alte trei au fost transportate la spital

Accident grav la Dolj: Două persoane au murit, iar alte trei au fost transportate la spital

Potrivit ISU Dolj, două dintre persoanele implicate în accidentul din Vârvoru de Jos, o femeie şi un bărbat, au murit. Surse locale arată că cei doi erau soţ şi soţie.

Alte trei persoane, respectiv o femeie, un bărbat şi un copil în vârstă de 15 ani, au fost transportate în stare gravă la spital, în Craiova.

Poliţiştii care fac cercetarea la faţa locului au stabilit că şoferul a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea în localitatea Vârvoru de Jos şi a intrat într-un copac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici