Accident grav în Dolj: Un mort şi doi răniţi în stare critică, după ce o motocicletă şi o maşină s-au ciocnit, apoi au luat foc | FOTO

Un motociclist în vârstă de 26 de ani a murit, duminică, după ce a lovit o maşină, pe drumul european E79, la Işalniţa, în judeţul Dolj. În urma impactului, autoturismul şi motocicleta au luat foc, iar doi oameni care erau în vehicul sunt în stare gravă, fiind solicitat elicopterul SMURD.

4340 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Dolj: Un mort şi doi răniţi în stare critică, după ce o motocicletă şi o maşină s-au ciocnit, apoi au luat foc | FOTO

Accident grav în Dolj: Un mort şi doi răniţi în stare critică, după ce o motocicletă şi o maşină s-au ciocnit, apoi au luat foc | FOTO

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că accidentul s-a produs după ce motociclistul în vârstă de 26 de ani a depăşit autoturismul care vira la stânga.

„Un autoturism şi un motociclist se deplasau pe E79 dinspre Craiova spre Işalniţa. Autoturismul a încercat să facă stânga spre ştrand, însă motociclistul se încadrase pentru a efectua depăşirea. În urma impactului a rezultat decesul motociclistului şi rănirea a altor două persoane din autoturism, acestea fiind conştiente”, a afirmat Grădinaru.

În urma impactului, autoturismul şi motocicleta au luat foc.

„La sosirea echipajului de pompieri ardea şi autoturismul şi motocicleta. La faţa locului erau trei victime dintre care una încarcerată în autoturism. După evaluare s-a constatat că două victime sunt conştiente şi cooperante şi vor fi transportate la spital iar cea de a treia decedată”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Tania Vîlceanu.

Ea a adăugat ca pentru una dintre victimele din maşină a fost solicitat elicopterul SMURD pentru a o transporta la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici