Accident grav în Focşani: Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, după impactul dintre patru maşini - FOTO

Încă o persoană a murit după impactul dintre patru maşini care a avut loc, sâmbătă, pe centura oraşului Focşani. Bilanţul victimelor ajunge astfel la doi morţi şi patru răniţi.

8235 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Focşani: Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, după impactul dintre patru maşini - FOTO

Accident grav în Focşani: O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite, după impactul dintre patru maşini

Poliţiştii din Vrancea au anunţat că încă o persoană a murit după accident. Bilanţul victimelor ajunge astfel la doi morţi şi patru răniţi.

Din primele cercetări a reieşit că accidentul s-a produs din cauza unei maşini care a alunecat pe marginea drumului.

Potrivit poliţiştilor, şoferul unui autoturism aflat pe banda de lângă acostament a derapat la trecerea pe lângă un microbuz. Maşina a intrat în coliziune cu un autovehicul cu remorcă, care a fost proiectat pe contrasens şi s-a lovit de alte două autovehicule.

O femeie a murit în urma accidentului, o altă femeie este în stare gravă, în timp ce patru bărbaţi au fost preluaţi de ambulanţe.

La faţa locului a intervenit echipajul de descarcerare deoarece trei victime erau blocate în maşină.

La această oră, circulaţia pe ambele sensuri pe centură este blocată, iar traficul a fost deviat pe străzile din oraşul Focşani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
focşani,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici