Accident grav în Gorj: Un tânăr de 22 de ani a murit, iar alţi doi au fost răniţi grav

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit, sâmbătă, iar alte două persoane au fost grav rănite, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi a izbit violent un copac, accidentul petrecându-se în judeţul Gorj.

674 afișări

La volanul maşinii se afla tânărul de 22 de ani, Dumitru Albeanu, din comuna Jupâneşti, iar accidentul a avut loc la scurt timp după ce acesta plecase de acasă împreună cu doi prieteni în vârstă de 24 şi 33 de ani, pentru a ajunge la Târgu Cărbuneşti.

Accidentul s-a produs cel mai probabil din cauza vitezei, într-o curbă periculoasă, pe şosea nefiind urme vizibile de frânare, conform inspectorului Robert Vâgaru de la Poliţia Rutieră Gorj.

Şoferul a fost scos din maşina înfăşurată în jurul copacului de către un echipaj de descarcerare, pompierii scoţându-l din mormanul de fiare şi pe bărbatul de 33 de ani, pe care medicii l-au diagnosticat cu fractură de bazin, el fiind transportat de un echipaj SMURD la Spitalul de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti, aflat în apropiere. La aceiaşi unitate sanitară a fost dus şi cel de-al treilea pasager.

Tânărul decedat avea permis de conducere pentru toate categoriile, fiind şofer profesionist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici