ACCIDENT grav în Italia, provocat de un şofer de TIR român

Un şofer de TIR român a provocat un grav accident în Italia, vehiculul pe care îl conducea fiind lovit de un tren, o coliziune soldată cu un mort şi numeroşi răniţi.

1423 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav în Italia, provocat de un şofer de TIR român

ACCIDENT grav în Italia, provocat de un şofer de TIR român (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

O persoană a murit şi numeroase altele au fost rănite după ce un tren a lovit un TIR, în regiunea italiană Puglia (sud). Potrivit postului Sky TG-24, persoana decedată este mecanicul locomotivei. Mai mulţi călători ai trenului au fost răniţi în accidentul produs luni la ora 13.30 (14.30, ora României), în apropiere de oraşul Brindisi, informează site-ul OsservatoreOggi.it.

Şoferul TIR-ului a ignorat semnalele care avertizau apropierea trenului, iar vehiculul a rămas blocat între bariere. Şoferului autotrenului, românul Ionuţ C., în vârstă de 26 de ani, a fost reţinut.

Consulatul României de la Catania a comunicat că este în contact permanent cu autorităţile locale italiene, privind acest caz. Din datele existente, cetăţeanul român nu a fost rănit, starea sa generală fiind bună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici