ACCIDENT GRAV în judeţul Mureş: O persoană a murit, iar alte şase au fost rănit

O persoană a murit, iar alte şase au fost rănite, luni, într-un accident care a avut loc în afara localităţii Ungheni, judeţul Mureş, după ce o maşină a ajuns pe contrasens, din cauza neadaptării vitezei, şi s-a ciocnit cu o autoutilitară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2766 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV în judeţul Mureş: O persoană a murit, iar alte şase au fost rănit

ACCIDENT GRAV în judeţul Mureş: O persoană a murit, iar alte şase au fost rănit

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Carmen Frandeş, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că un accident a avut loc pe DN 15 (E 60), în afara localităţii Ungheni, fiind implicate trei autovehicule.

"Din primele cercetări rezultă că un bărbat de 50 de ani din judeţul Prahova, şofer al unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la un carosabil umed, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, maşina intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară, după care a avariat încă un autoturism", a spus Frandeş.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului, un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit şi alte şase persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri timp de peste o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici