Accident grav în judeţul Prahova. Cinci persoane au decedat

1619 afișări
Imaginea articolului Accident grav în judeţul Prahova. Cinci persoane au decedat

Accident grav în în judeţul Prahova. Două persoane au decedat şi alte trei au fost rănite

UPDATE: Potrivit Poliţiei, în accidentul rutier au fost implicaţi un şofer în vârstă de 21 de ani şi un conducător auto în vârstă de 34 de ani.

În urma accidentului, a rezultat decesul şoferului în vârstă de 21 de ani şi a celor patru pasageri din maşina acestuia. O pasageră din maşina bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a înregistra victime. Şoferul în vârstă de 34 de ani testat alcoolscop, rezultat fiind negativ.

În prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul este restricţionat pe sensul Braşov către Ploieşti, fiind dirijat de către poliţiştii rutieri.

Două persoane au murit, iar alte trei sunt rănite în urma accidentului produs marţi dimineaţă la Nistoreşti, în judeţul Prahova.

Circulaţia este oprită pentru aproximativ 30 de minute în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD, anunţă poliţiştii. Ei mai spun că două autoturisme au fost implicate într-un impact frontal pe DN 1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 103.

Iniţial, cinci persoane au rămas încarcerate în urma unei coliziuni puternice între două maşini, în judeţul Prahova. Patru din cele cinci persoane sunt inconştiente.

Accidentul s-a produs marţi în Nistoreşti, pe DN1, conform ISU Prahova.

Sunt implicate două autoturisme cu 7 persoane în total.

Primele informaţii arată că 5 persoane sunt încarcerate. Din cele cinci persoane, una este conştientă şi patru inconştiente.

„La faţa locului au fost mobilizate o maşină de stingere, trei descarcerări, patru ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă”, arată sursa citată.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici