Accident grav în judeţul Prahova. Elicopterul SMURD, trimis în misiune

Un accident grav a avut loc joi dimineaţă în judeţul Prahova. Potrivit primelor informaţii, un copil a murit şi o femeie este în stare gravă. Victimele au fost lovite de o maşină.

549 afișări
Imaginea articolului Accident grav în judeţul Prahova. Elicopterul SMURD, trimis în misiune

Accident grav în judeţul Prahova. Elicopterul SMURD, trimis în misiune

ISU Prahova anunţă că accidentul s-a produs în comuna Plopu. O maşină a acroşat doi pietoni, mamă şi copil, şi din primele informaţii venite de la salvatori, fata în vârstă de opt ani a murit. Femeia în vârstă de 33 de ani are un traumatism cranio-cerebral şi fractură deschisă la picior.

La faţa locului intervin mai multe echipaje medicale, de la Poliţie şi pompieri. De asemenea, pe drumul judeţean va ateriza elicopterul SMURD.

„La data de 12 mai a.c.., în jurul orei 7.30 în comuna Plopu, pe DJ 102 E s-a produs un accident rutier. Un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturismului, la intrare în comuna Plopu a accidentat doi pietoni care se aflau în traversarea părţii carosabile”, au anunţat poliţiştii.

În acest caz va fi deschis un dosar penal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici