Accident grav în Mehedinţi. Două persoane au murit în urma coliziunii între un TIR şi un autoturism

Două persoane au murit, după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit, sâmbătă, cu un TIR, pe DN 56 A, în comuna Rogova. Evenimentul rutier s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare, transmite corespondentul Mediafax.

796 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Mehedinţi. Două persoane au murit în urma coliziunii între un TIR şi un autoturism

Accident grav în Mehedinţi. Două persoane au murit în urma coliziunii între un TIR şi un autoturism

Primele verificări efectuate de poliţişti arată că evenimentul rutier din localitatea Rogova, în care două persoane au murit, s-a produs în urma unei depăşiri neregulamentare.

”Ambele persoane au fost declarate decedate. Este vorba despre o depăşire neregulamentară. Şoferul unui autoturism a efectuat această depăşire, acesta şi o altă persoană din maşină au decedat”, a declarat, corespondentului Mediafax, Mădălina Viziru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

La faţa locului au fost trimise echipaje de pompieri pentru descarcerare.

”A fost anunţat în dispecerat un accident produs între un autotren şi un autoturism, pe DN 56 A, pe raza comunei Rogova, la ieşirea spre oraşul Vânju Mare. La locul evenimentului au fost mobilizate două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare şi o ambulanţă din Drobeta Turnu Severin. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea a două victime, surprinse în autoturism. Este vorba despre o femeie şi un bărbat cu vârste de circa 40, 45 de ani”, a declarat, pentru Mediafax, Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi.

La momentul transmiterii ştirii, traficul rutier este blocat până la finalizarea cercetării la faţa locului. În urma verificării se va stabili cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici