Accident GRAV în Olt. Trei persoane au fost rănite, după ce maşinile în care erau s-au ciocnit

Trei tineri au fost răniţi, duminică, în localitatea Comani din judeţul Olt, după ce cele două maşini în care erau s-au ciocnit.

392 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV în Olt. Trei persoane au fost rănite, după ce maşinile în care erau s-au ciocnit

Accident GRAV în Olt. Trei persoane au fost rănite, după ce maşinile în care erau s-au ciocnit

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că pompierii din cadrul Detaşamentului Slatina şi Gărzii Stoeneşti, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, dar şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Olt, au intervenit duminică dimineaţă pe DJ 546, în localitatea Comani, la un accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane.

La sosirea echipajelor, nu au fost găsite persoane încarcerate, toate cele cinci persoane fiind conştiente.

Echipajele medicale au transportat la UPU Slatina trei persoane, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Comani, şofer al unuia dintre autoturisme, cu traumatism cranio-cerebral, o femeie, în vârstă de 24 de ani, din aceeaşi localitate, cu traumatism cervical şi excoriaţii la braţe şi o tânără de 19 ani, tot din localitatea Comani, cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism la un picior.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici