Accident grav în oraşul Sibiu: Maşină proiectată în gardul unei case. 4 persoane sunt rănite

O maşină a fost proiectată în gardul unei case, în urma unui accident produs, marţi, în oraşul Sibiu. Patru persoane sunt rănite, dintre care una încarcerată.

3127 afișări
Imaginea articolului Accident grav în oraşul Sibiu: Maşină proiectată în gardul unei case. 4 persoane sunt rănite

Accident grav în oraşul Sibiu: Maşină proiectată în gardul unei case. 4 persoane sunt rănite

Potrivit Poliţiei Sibiu, maşina circula spre gară şi nu s-a asigurat la schimbarea benzii. Autoturismul a acroşat alte două maşini, după care a fost proiectat în gardul unei case.

În autoturism erau patru persoane, rănite.

În zonă se circulă alternativ.

Reprezentanţii ISU Sibiu au anunţat că cele patru persoane sunt conştiente, însă una este încarcerată.

La rândul lor, medicii de la Ambulanţă duc la spital o fată de 17 ani cu policontuzii şi un tânăr de 21 de ani, cu multiple traumatisme.

Celelalte 2 victime sunt asistate de SMURD şi descarcerare.

Taguri:
sibiu,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici